Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Roots?

Roots hjælper dig med hurtigt at få overblik over et brands position i den industri, som brandet er en del af. Du sparer dermed tid samtidig med, at outputtet af dit arbejde ved hjælp af få klik bliver konkret på det enkelte kundeforhold. Er du en digitalt forankret virksomhed, har du endvidere mulighed for at aktivere data i samarbejde med Bilendi.

Hvad får jeg ud af at bruge Roots?

Du kan hurtigt identificere et brands udfordringer og bruge dette i dit forberedende arbejde i forhold til at identificere annoncørens, kategoriens eller brandets brand udfordringer.

Hvem står bag Roots?

Casper Claudius Gregersen er stifter af GetRoots Aps, som står bag produktet Roots. Casper driver i dag management- og konsulenthuset Redwood Management, hvor han de seneste år har rådgivet – og fortsat rådgiver – medievirksomheder med annoncebærende platforme samt bureauer til at blive bedre, dygtigere og langt mere effektive i en stærkt foranderlig mediaverden, hvor tid og ressourcer på alle sider af bordet er stadigt faldende.

Hvordan kommer min virksomhed i gang?

Du kan bestille et demo log-in her på siden.

Såfremt der skal oprettes flere brugere, tilbyder vi afholdelse af onboardingworkshop hos jer. Alle elementer bliver gennemgået, således at vi sikrer alle kommer godt i gang og får maksimal værdi ud af Roots fra dag et. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og blive løbende inspireret med faglig viden, faktuelle analyser fra en række industrier, og ikke mindst personlig udvikling i rollen som rådgiver.

You have Successfully Subscribed!