Hvad er Roots: Del 1 af 3

Kender du også det: Hvis man bare vidste, hvordan man kunne hjælpe kunden med den rigtige løsning. Så ville det være nemmere at være kundens rådgiver. Det har du mulighed for nu.

I juni 2019 blev Roots lanceret til det danske mediemarked. Men hvad er Roots egentlig, og hvilken værdi tilfører Roots til netop din dagligdag? Men måske vigtigst af alt: hvordan Roots bidrager til dine kunders succes.

Hvor mange mål scorede Messi i denne sæson fra egen banehalvdel?

Forestil dig, at du skal forsøge at score på modstanderens mål(sætninger), men du er i eget målfelt. Næsten umuligt, ikke sandt? Forestil dig så, at du skal score fra midten af banen. Det er sket nogle gange igennem historien, men det hører til sjældenhederne. Forestil dig nu det sidste scenarie, hvor du befinder dig på kundens banehalvdel, og gerne så tæt på målet som muligt. Sandsynligheden for at ramme kundens mål(sætninger) i de tre scenarier er indlysende: Der er størst sandsynlighed for at levere et resultat, jo tættere du er på kundens mål.

Roots giver dig muligheden for at spille på kundens banehalvdel – hver gang:

Vi har brugt dage, uger, måneder og år på at øge værdien af Roots. Ikke med rådgiveren som udgangspunkt, men kundens brand og kategori. Det kan måske lyde mærkeligt vi ikke tager udgangspunkt i rådgiveren, men lad os forklare: Det er brandets udfordringer, som vi skal være nysgerrige på. Netop derfor er udgangspunkt i Roots annoncørens brand. Med 2 klik har du et nemt og overskueligt overblik på en af de godt 1.250 annoncører, som er en del af Roots Index. Du får øjeblikkeligt indblik i, hvor du kan være behjælpelig med kundens udfordringer og muligheder i den branche, som annoncøren er en del af. Nemmere og mere relevant bliver det sandsynligvis aldrig.

De næste indlæg:

Kommer til at omhandle flere ting, som vi gemmer til sommerferielæsningen. Men for nu vil vi gerne bede dig om at tage stilling til, hvorvidt du reelt tager udgangspunkt i dine kunders udfordringer? Og hvis du ikke gør – muligvis fordi det er for omstændelig og tidskrævende at fremskaffe informationerne – om du har mod på at logge ind på en demoversion af Roots. Vi kan næsten garantere dig, at du ikke vil blive skuffet. 

De bedste hilsner, Roots Teamet.