Roots brancheanalyser: Del 3 af 3

 

 

Så hvorfor er kunderne så skiftet? Hvad var afgørende for forbrugeren i forhold til at skifte forsikringsselskab, og hvilke virksomheder har oplevet tilbagegang såvel som fremgang i forsikrings branchen? Det og meget mere kan du finde svar på i Roots brancheanalyser 

 

I juni 2019 blev Roots lanceret til det danske mediemarked. Men hvad er Roots egentlig, og hvilken værdi tilfører Roots til netop din dagligdag? Men måske vigtigst af alt: hvordan Roots bidrager til dine kunders eller annoncørers succes.

 

Roots Index giver dig svaret på en del spørgsmål. Roots brancheanalyser giver dig resten!

Vi har tidligere skrevet om Roots Index. Og hvis vi som rådgivere skal forbedre os og blive endnu bedre til at sætte os i kundernes eller annoncørernes sted, så er det et godt udgangspunkt at inddrage kundens marked. Roots brancheanalyser belyser en række forhold og ikke mindst forretningskritiske trends for industrierne.

Det er sandsynligvis ikke gået din næse forbi, at banksektoren befinder sig i en tillidskrise. Men hvor meget ligger det egentlig os forbruger på sinde, og er der virksomheder som helt undgår tillidskrisen i disse måneder og år? Se resultatet for de 5 største banker fra Finansbrancheanalysen her. Resten af svaret findes i selve Finansbrancheanalysen:

 

 

Som rådgiver er det et krav, at vi er langt bedre til at hjælpe kunden på et faktuelt grundlag. Vi undgår at spilde hinandens tid, hvis vi involverer og interesserer os for den annoncør, som vi samarbejder med. Og i lighed med Roots Index data, kan du også ud fra denne branchedata bygge targetérbare digitale segmenter.

Rådgivning på et konkret grundlag

Arbejder du i, med eller for en virksomhed i en af følgende industrier,  så download gerne nogle af hovedpointerne i Roots brancheanalyser. Du finder dem lige HER og omhandler følgende industrier:

Bilbranchen – Rejsebranchen – Finansbranchen – Mode&Boligbranchen – Detailbranchen – FMCG branchen. 

 

Automatiseret eksport med Roots 

Som en ekstra service har vi automatiseret hovedkonklusionerne for dig. Selvom du skulle have glemt at Roots brancheanalyser er til rådighed, så sikrer Roots eksporten, at du i forbindelse med din Roots Index eksport også får leveret slides fra den relevante tilgængelige brancheanalyse. Nemmere bliver det næppe.

 

Skab dine egne erfaringer med Roots

Ønsker du hands on erfaring med Roots, skal du være velkommen til at hente en demoversion af Roots her. Vi kan næsten garantere dig, at du ikke vil blive skuffet. 

 

De bedste hilsner, Roots Teamet